Compact Living

Du kan leve stort i det små. Thurmanns­kogens skreddersydde løsninger for de minste leilighetene gir deg kvadratmeterne du ikke visste fantes. Våre interiørarkitekter har allerede tegnet ut forslag til hvordan man kan utnytte plassen maksimalt for den minste leiligheten i bygg A. Skjulte hyller. Nedfellbare bord. Å leve stort i det små handler om kreativitet.

“Compact Living” er et begrep som antakelig stammer fra Japan. Der kommer plassutnyttelse av nødvendighet. I Thurmannskogen handler det om muligheter. Mulighet for førstehjems-kjøperen å skape sitt eget. Mulighet for studenten å leve behagelig. Mulighet for enkelhet, ro og det ukompliserte livet.

Ferdig møbleringsplan

Våre interiørarkitekter har utarbeidet en møbleringsplan for compact living, og alle møblene du ser på illustrasjonsbildene av leiligheten på 32 kvm i bygg A kan leveres med leiligheten om du inngår en avtale med interiørarkitekten.

Snakk med interiørarkitektene om du trenger mer informasjon om andre plasseffektive løsninger i den leiligheten du velger.

Moen & Thalberg
Interiørarkitekter AS
www.moenthalberg.no