Interiørinspirasjon

Lune kvelder

Mørke, nøytrale toner på veggene skaper en lun og intim atmosfære. Bruk naturelementer som ibenholt, granitt og mørk marmor for å understreke stilen. Tekstiler med mønster og struktur gir et koselig preg. Avtal et møte med interiør­arkitektene Moen & Thalbergs for å ut­arbeide en interiørplan, eller la deg inspirere av våre interiørstiler og lag innredningsplaner selv.


interiørinspirasjonKlassiske sand- og steintoner

Med sand- og steintoner har du mange valører å spille på, sam­tidig som du får et ensartet uttrykk. Miks både de kalde og de varme gråtonene. For å understreke naturligheten må du passe på å få med små elementer av tre eller skinn. Bruk ulike materialer i de forskjelllige fargene for at det ikke skal bli monotont eller repeterende. Stilen er lekker mot lyst trefarget gulv og møbler.


interiørinspirasjonNaturlig struktur

Gi rommene intimitet med mørke farger. Velg én til to primær­farger som du jobber rundt, i denne paletten er det valgt koksgrå og skogsgrønn. Om vinteren legger du fram pledd og et overdåd av puter og om sommeren kan du bytte ut dette med lette tekstiler og friske blomster. Slik får du et helårshjem med mørke undertoner.


interiørinspirasjonÅrets farger 2016

Årets farge 2016 er dristige, lys blekrosa og lyseblå. En kombi­nasjon som for de fleste er uvant og vulgær. Men kjenn litt på det, og i små doser. Fargene er lette og positive og gir gode assosiasjoner til bekymrigsløshet. Fargene kan benyttes på vegger og interiør, men som en myk start anbefaler vi å teste det ut i interiøret. Fargene passer godt sammen med nøytrale grå og kalde bruntoner.

 

 

 


 

Lun høst

Gi leiligheten et mykt, nedtonet og eksklusivt preg ved å benytte dype toner og metallfarger. Klassisk og tungt er karakterisktiske trekk for denne stilen. Hold fargetonene duse og bland inn toner av sand, purpurrødt og kongeblått. Møblene kan gjerne være store og fungere som dekorelementer i seg selv. For å understreke stilen kan du bruke tekstiler av velour, grov ull og kraftig strikk.

 


Skogens ro

Visste du at ordet grønn stammer fra ordet gro? Hent fargeinspirasjon i skogen og skap et hjem med ro og lunhet. Bruk de mørke naturtonene for å skape en lun atmosfære. Kombinerer du de mørke naturtonene med hvitpigmenterte treelementer får du et modernistisk uttrykk på hjemmet ditt. Stilen fungere godt med hvite basis-flater og natur-pigmentert parkett i leiligheten.

 


Morgendis

For å skape en sval atomsfære i leiligheten kan du bruke møbler med enkle linjer og velge kalde men lette farger. De større flatene bør ha lyse toner mens interiøret kan ha noe mer tyngde og farge. Velg duse toner på tekstiler og de største møblene.

 


Den blå timen

Blå er en farge som skaper ro og seriøsitet. Blått på kjøkkenet er forbundet med renhet og gamle tradisjoner. Velg fargen på -veggene, møblene eller begge deler. Blått er en av de fargene som kan kombineres i utallige toner og samtidig beholde klasse og stil. Blått -fungerer godt i samspill med basisflater i kalde gråtoner og hvitt. For et mer eksklusivt uttrykk, bland gjerne inn  interiørdetaljer av gull og kobber.

 


Grønn LungeGrønn Lunge

Bring de naturlige materielane med inn i leiligheten. Velg rolige farger på vegger og møbler, og jazz opp uttrykket med masse grønne planter. Denne stilen er rimelig å gjennømføre og kan enkelt kombineres med mange loppisfunn. En interiørstil med grønne elementer gir deg friskhet, balanse og energi i hverdagen. Visste du at ordet grønn stammer fra ordet gro? Stilen fungere godt med hvite basis­flater og natur­pigmentert parkett i leiligheten.

 


Crispy grå, svart og hvit

Miks varianter av grått med hvitt og svart og få et stilrent hjem. Denne stilen uttrykker orden og sans for form. Bruk ulike materialer i de forskjelllige fargene for at det ikke skal bli monotont eller repeterende. Stilen er lekker mot lyst trefarget gulv og møbler.

 


Lune toner

Gi rommene varme og intimitet med mørke farger. Velg gjerne flere toner fra samme side av fargesirkelen. Om vinteren legger du fram pledd og et overdåd av puter og om sommeren kan du bytte ut dette med lette tekstiler og friske blomster. Slik får du et helårshjem med mørke undertoner.

 


fargekartBotanisk friskhet
Bring de naturlige materielane med inn i leiligheten. Redd for å glemme å vanne blomstene? Benytt avskårne blomster, da har du alltid friske planter. Følg sesongen, hent blomstene i skogkanten eller kjøp hos blomsterforhandleren. En  interiørstil med grønne elementer gir deg friskhet, balanse og energi i hverdagen. Visste du at ordet grønn stammer fra ordet gro? Stilen fungere godt med hvite basisflater og naturpigmentert parkett i leiligheten.


fargekartLette sommertoner
Klassisk, feminint og sart. Hold tonene duse og bland varme toner, fra gråbeige til varme lyngtoner.

Bruk møbler i naturmaterialer som bast, rotting og skinn. Miks det med metallfarger og glass for et eksklusivt uttrykk. Velg glass med utskjæringer inspirert av eldre tiders krystall.


fargekartSkandinavisk renhet

Bruk lette møbler med enkle linjer stramme tekstiler og klare kjølige farger. La deg inspirere av vinterlandskapet og velg din pallett derfra. Velg kjølige gråtoner på basisflater, sammen med hvitt. Detaljer i blått og dus grønn understreker denne stilen.

Avtal et møte med interiørøarkitektene Moen & Thalbergs for å utarbeid din interørplan, eller la deg inspirere av våre interiørstiler og lag innredningsplaner selv.