Kjøkken – Solid standard fra HTH

Matprat. «Smak på dette». Grovt skjærte grønnsaker av ivrige barnehender. Lune samtaler blant venner over en kopp kaffe. Du har hørt det før: kjøkkenet er husets hjerte. Vi liker å tenke at det er sånn. Men, kanskje det ikke handler om rommet. Kanskje det heller er at våre hjerter åpnes i kjøkkenet?

Bygg A, B, C og G

Vi har lagt opp til et enkelt, stilrent og solid kjøkken. Standard kjøkken er HTH Mono i hvitt. Mono er laget med 1,6 cm MDF-plater. Kantene er avrundet med en liten radius. Mono-frontene er lakkert med slitesterk lakk. Som tilvalg kan du velge blant annet fronter, benkeplater, farger og håndtak fra HTHs sortiment. Begynn med å spørre deg selv: hvilken farge er du?

Bygg D og E

Standard kjøkken er HTH Kvadrat i hvitt. De kvadratiske utskjæringene på dørene, kombinert med de enkle håndtakene, skaper et klassisk og elegant uttrykk. Hvit Kvadrat er laget med 1,9 MDF-plater, overflatebehandlet med slitesterk lakk. Som tilvalg kan du velge blant annet fronter, benkeplater, farger og håndtak fra HTHs sortiment. Begynn med å spørre deg selv: hvilken farge er du?

Bygg F, j og k

Vi har lagt opp til et enkelt, stilrent og solid kjøkken. Standard kjøkken er HTH Mono i hvitt med takhøye overskap. Mono er laget med 1,6 cm MDF-plater. Kantene er avrundet med en liten radius. Frontene er lakkert med slitesterk lakk. Som tilvalg kan du velge blant annet fronter, benkeplater, farger, håndtak og hvitevarer fra HTHs sortiment.