Ditt nye nabolag

Thurmannskogen ligger vegg i vegg med boligprosjektet Rolvsrud Park som i sin tid også ble bygget av samme entreprenør. Vi tar med oss de gode erfaringene derfra og er godt i gang med å etablere Thurmannskogen. De første to trinnene ble solgt på rekordtid.

Det blir små naturlige oaser i uteområdene som gir mange muligheter til å finne sin plass i hagen. Det blir hovedparkering under bakkeplan samt biloppstillingsplasser og gjeste­parkering utendørs. Området får rolige internveier der det er trygt og godt å bevege seg.

De fem første byggene er ferdig prosjektert og ute i markedet. Bygg A, B, C, D og E ) er under bygging. Bygg B–F er ute for salg og bygg A og E er utsolgt.

Bygg F og videre utover er under prosjektering, men salgsstart er ikke vedtatt. Størrelse og plassering på byggene er fastlagt. Her får du ingen overraskelser.

EN BUNGNENDE NATURHAGE

I Thurmannskogen legger vi vekt på det naturlige uteområdet. Dette er boligområdet der blåbærtua får gro og tujahekken aldri får innpass.

I Thurmannskogen fylles hagene av grønne planter som tilhører den norske flora, små stier, sitteplasser og lekeområder.  Hageområdet skal være tiltalende året rundt, og har planter som blomstrer til hver sin tid, se planteskjema i bildegalleriet. Gled deg til våren, da kan du se hvitveisen dukke opp mellom trestammene. Nyt hagen fra utebenkene, gresset og lekeplassen – eller som et hvilkepunkt for øyet fra din egen balkong.

Planteplan

Planteplan

Visste du at trær gir bedre mental helse? Science Direct publiserte nylig et studie som viste at mennesker som bor nær trær og grøntarealer har bedre mentale helse enn de som ikke gjør det.